NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Acceptgiro winkels

Veel meer mensen winkelen online, het is makkelijker en het is in de loop van de jaren veel veiliger geworden. Wat nu wordt aangeboden is betalen via acceptgiro. Dit is een extra service naar de klant toe, je hoeft nu niet direct te betalen maar achteraf, als het pakket goed is. Deze betaalmethode wordt steeds populairder. De meeste winkels hebben iDeal wat wordt gezien als een standaard betaalmiddel en ook het gebruik van PayPal groeit. Acceptgiro-winkel

 

Hoe werkt acceptgiro?

 

Betalen via acceptgiro is heel makkelijk. Je bestelt je product, deze wordt bij jou thuis geleverd, bij het pakket zitten vaak papieren waar jij je gegevens moet invullen en de betaling moet voltooien. Tegenwoordig gaat dit vaak niet meer via papier maar via het internet. Via het internet je gegevens invullen en de betaling voltooien, bespaart kosten voor het bedrijf en is makkelijker voor de klant.

 

Bij welke winkels kun je met acceptgiro betalen?

 

Wil je weten bij welke winkels je met acceptgiro kunt betalen? Wij helpen je een handje. Er zijn namelijk zat winkels die acceptgiro aanbieden en wij hebben ze voor jou in een overzicht gezet. Kijk dus snel op onze website bij welke winkels je met acceptgiro kunt betalen.