NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Administratiekantoor Papendrecht zeer goede keuze!

1

Het onderwerp van vandaag Administratiekantoor Papendrecht. Ik heb zelf zoals jullie zo onderhand wel weten al een tijdje een eenmanszaak. Ik merk dat het met mijn winkel erg goed gaat, sinds de uitbreiding is er een stijgende lijn. Dit betekent wel dat het drukker wordt en ik meer moet doen aan administratie. Ik was al een beetje aan het zoeken hoe ik dit het beste kon oplossen. Zelf had ik hier geen tijd meer voor en het bedrijf is nog niet zo groot dat ik er iemand voor in kon huren voor 7 dagen in de week. Vandaar dat ik dus op zoek moest gaan naar een derde partij die dit voor mij zo zou kunnen realiseren.

Goed zoeken is het halve werk!2

Het duurde echter wel al een tijd voor dat ik iets of iemand had gevonden en ondertussen groeide het werk alleen maar. Het werd mij veel te veel ook al zou ik er een hele week mee bezig zijn. Zo groot dat ik het op een dag niet meer bij kon houden, het werd echt te veel.  Maar gelukkig kwam ik per toeval terecht op de website van Administratiekantoor Papendrecht. De website zag er heel goed uit en ik besloot dus meteen contact op te nemen.

Een goed bedrijf!

Ik heb geluk gehad, want het administratiekantoor was precies wat ik nodig had. Zij gaan per opdracht aan de slag met bedrijven, ze kunnen de gehele administratie regelen, van boekhouding tot factureren. Ik heb nu iemand van dat administratiekantoor in dienst die mij helpt met dingen die geregeld moeten worden heel fijn!

3