NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Administratiekantoor in Woerden gevonden

Omdat ik op zoek was naar een bedrijf die mijn jaarrekening kon doen, kwam ik uit op administratiekantoor Woerden. Dit typte ik dan ook in op de welbekende zoekmachine op het internet. Er kwamen daar een aantal bedrijven uit, maar mijn oog viel op de website van Reken op José. Deze onderneming is een eenmanszaak gerund door een vrouw die haar vak verstaat, te zien aan de opleidingen en werkervaringen die zij had beschreven op haar website. Ik wou graag kennismaken met dit bedrijf om te kijken of het ook vertrouwd aanvoelde en wat zij voor mij kon betekenen.

Administratiekantoor Woerden

Opstellen van mijn jaarrekening

Zelf ben ik heel slecht in het opstellen van een jaarrekening, ik heb de tijd en het geduld daar niet voor. Als ik het zelf ging doen dan was ik veel meer geld kwijt omdat ik niet weet aan welke eisen ik moest voldoen. Er komt ook zoveel bij kijken zoals belastingen, cijfers, prognoses en nog zoveel meer. Daarom heb ik een afspraak met het administratiekantoor in Woerden. Bij de kennismaking liet José een goede indruk achter en heb haar toen de opdracht gegeven om mijn jaarafrekening te laten doen. Dit bedrijf heeft het keurig allemaal in orde gemaakt en ben daarom ook zeer tevreden.