NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Beslaglegging vanuit mijn sportschool

logo (6)Beslaglegging vanuit mijn sportschool

Beslaglegging betekent het beslag leggen van je goederen of loon. Ik heb al een aantal keer een incassobureau moeten inschakelen om dit af the handelen. Ik heb een kleine sportschool met meer dan honderd leden. Klein, maar goede kwaliteit. Dit betekent dat onze klanten een extra goede verzorging en advies mee krijgen. Ze betalen misschien iets meer maar krijgen een uitgebreide expertise van mijn medewerkers. Helaas is het dus ook al voorgevallen dat leden niet betalen, daarom heb ik toen een incassobureau ingeschakeld, waar ik erg tevreden over ben. Ze hebben nu twee keer een beslaglegging laten plaats vinden, bij de rest van de gevallen hebben ze uiteindelijk wel betaald. Ik snap ook wel dat je wel eens kan vergeten om je rekening te betalen, echter als dit al drie maanden niet gebeurt is het belangrijk dat hier op gelet. Meestal bel ik eerst zelf na drie maanden, vaak is het dan ook zo opgelost, mocht bij de vijfde maand nog steeds niks zijn veranderd, komt het incassobureau aan orde. Ze regelen alles van top tot teen, ontzettend handig en fijn. Een beslaglegging is dan wat minder, maar helaas moet dit ook gebeuren. Meestal kan er wel een financiële regeling bepaald worden, ligt natuurlijk totaal aan de situatie van mijn klanten. Ik probeer altijd met een open vizier hier in te staan, elke situatie is anders en soms kunnen ze er niks aan doen. Er was ook een klant waarvan ik denk dat hij de boel gewoon opgelicht heeft, ik weet niet precies wat zijn bedoeling was, maar uiteindelijk waren er vijf mensen op dezelfde pas aan het sporten. (Dit mogen er maar twee zijn). Ze hebben een jaar lang gesport en hebben maar voor twee maanden betaald. Uiteindelijk moest hier ook een beslaglegging plaats vinden.