NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Boekhouder Gorinchem zorgt dat alles goed verloopt!

1

Ben jij van plan om al je financiële zaken eindelijk eens op orden te krijgen? Dan raad ik het je ten zeerste aan om eens op de website van boekhouder Gorinchem te kijken. Hier vindt je namelijk een boekhouder die veel bedrijven eens goed onder de loep neemt. Je kan ze namelijk inschakelen als je zelf het werk niet meer aan kan. Ook als het werk nauwkeurig gedaan moet worden dan staat dit bedrijf zeker voorop.

Hoe ben ik zelf op dit bedrijf gekomen? 2

Dat valt makkelijk uit te leggen. Het begon namelijk bij mijn eigen bedrijf, ik zag opgegeven moment door de bomen het bos niet meer. Er lag zo’n grote stapel werk dat we dus niet meer wisten waar we aan moesten beginnen. Alle documenten lagen ook overhoop, hierdoor kregen we te maken met achterstallige betalingen. En dat was dus geen goed nieuws. Vandaar dat we dus opzoek moesten naar een administratie kantoor. Zodoende kwamen we terecht op de website van boekhouder Gorinchem.

Dit bleek een hele goede boekhouder te zijn.

De stapel werk die we over hadden is de boekhouder met super vaart doorheen gegaan. Hier hebben we aan het eind een hele mooie prijs van kunnen maken en we hebben ook voor de toekomst afspraken gemaakt. Ben jij dus op zoek naar een goede boekhouder? Neem dan snel een kijkje op de website!

3