NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Dit is de goedkoopste gasdetectie!

gasdetectie

Prijs en kwaliteitGasdetectie

Gasdetectie hoeft helemaal niet zo duur te zijn om levens te kunnen redden. Het is zo dat er heel veel stoffen zijn die ervoor kunnen zorgen dat jij onwel wordt of zelfs sterft. Een van de bekendste die jaarlijks nog steeds slachtoffers maakt is koolmonoxide. Deze wordt niet voor niets de sluipmoordenaar genoemd, want jij kunt hem namelijk niet zien of ruiken. Dit ontstaat vooral door een oude cv ketel, kortsluiting of door het laten aanstaan van het fornuis. Zelf heb ik in huis ook veel dingen die op aardgas werken en daarom wilde ik geen risico nemen. Direct toen ik er kwam wonen heb ik zo’n apparaat aangeschaft die ons een signaal geeft wanneer er iets gesignaleerd wordt wat er niet hoort. Hierdoor hoef ik mijzelf nooit zorgen te maken dat mij zoiets overkomt.

Aanrader

Gasdetectie

Het lijkt misschien een grote uitgave, maar de gasdetectie die ik heb aangeschaft gaat maar liefst 2 jaar mee. In die periode hoef jij er geen nieuwe batterijen in te doen, maar kun jij hem gewoon op dezelfde plek laten liggen of hangen. Deze heb ik gekocht bij G4s safety solutions. Via een vriend kwam ik met hen in aanraking, want hij had hier voor zijn werk valbeveiliging gekocht. Hij werkt namelijk op grote hoogte en daarbij is het verplicht hier gebruik van te maken voor zijn eigen veiligheid. Mocht jij nu ook naar zoiets op zoek zijn, dan raad ik jou aan om ook eens in deze webshop te kijken. Mocht jij vragen hebben, dan kun jij hen gewoon bellen.