NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Een echte aanrader!

document-managementEen bedrijf hebben is nooit gemakkelijk. Gelukkig heeft http://www.dutchadminfactory.nl/ mij hierbij kunnen helpen, door mij veel tijd te besparen.

Toen ik mijn eigen bedrijf begon, was ik natuurlijk helemaal enthousiast. Jammer genoeg verdween dit enthousiasme al snel, toen ik echt begreep wat er bij het runnen van een bedrijf komt kijken. Waar ik in het begin de meeste hekel aan had was het doen van de administratie. Hier had ik in het begin echt uren voor nodig en het zal niemand verbazen dat dit echt enorm saai werk is. Ik was natuurlijk geen bedrijf gestart omdat ik uren aan deze taak wilde besteden.

home-banner002

Mijn vriend raadde mij toen aan om deze taak uit te besteden aan http://www.dutchadminfactory.nl/. Eigenlijk vond ik dit wel een goed idee, maar mijn budget was beperkt, dus ik stelde deze beslissing steeds uit. Dat was natuurlijk ontzettend dom van me, want eigenlijk had ik veel sneller een succes kunnen maken van mijn bedrijf, als ik meer tijd had gehad om aan de belangrijkere zaken te werken.

Business-process-outsourcin

De grootste fout

Op een gegeven moment was ik het helemaal beu en om geld te besparen vroeg ik een vriend van mijn zoon om me met de administratie te helpen. Hij vroeg hier maar enkele euro’s voor, dus ik dacht dat ik de deal van mijn leven kreeg. Uiteindelijk bleek dat hij ontzettend veel fouten had gemaakt, waardoor ik dus in de penarie zat. Een tijd later besloot ik dus toch om contact op te nemen met http://www.dutchadminfactory.nl/. Dit was een wijs besluit! Ze hebben echt enorm goed werk geleverd en ik bespaar op zijn minst 5 uur per week. Bovendien weet ik altijd zeker dat het werk goed gebeurd, zodat ik met een gerust hart mijn bedrijf kan runnen. Een aanrader dus!