NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Een lelijke warmtewisselaar

warmtewisselaar-webshop35Een lelijke warmtewisselaar

Mijn moeder houd nogal van het interieur, waarom ze in de verzorging zit en niet in de interieur wereld is voor mij echt een raadsel. Dan zijn er weer nieuwe kussenhoesjes, vervolgens is de indeling van de kamer weer anders als ik thuis kom. De volgende dag staat alles weer zoals het was omdat ze het toch niet zo mooi meer vond. Soms wordt ik er echt gek van, zoals vanmorgen wilde ik een broodje smeren op een gewoon bord, nergens te vinden! Had ze die weer verplaatst naar een andere kast, ongelofelijk die moeder van mij. Ik zit nu wel te mopperen maar eigenlijk vind ik het ook wel heel leuk hoor dat ze die passie heeft. Ze heeft ook echt een goede smaak als het op het huis aankomt dat moet ik eerlijk zeggen. Ze haalt haar inspiratie uit woonbladen maar ook uit verschillende woonwinkels, dan heeft ze weer iets gezien en dan mag mijn vader het weer in elkaar gaan flansen. Ik moet er ook wel weer heel erg om lachen hoe ze dat allemaal doet. Nou was het verhaal laatst weer ontzettend leuk. Mijn vader wilde graag een warmtewisselaar in huis zodat het een goede tempratuur in huis is, zowel in de winter als in de zomer, buiten dat bespaard het ook een hoop energie en dus geld. Nou mijn vader had hem gekocht en wilde hem installeren totdat mijn moeder hem zag en begon over dat ie zo lelijk was en niet in het interieur paste. ‘’Mam het gaat om een warmtewisselaar, niet om een bank’’. Ze moest lachen en ze zei dat ik gelijk had maar het feit dat ze daar als eerste aan denkt is wel weer heel grappig om te zien.