NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Een training debiteurenbeheer volgen is een goed idee

incassobureau

Ik wilde graag een training debiteurenbeheer volgen. Omdat ik maar een kleine ondernemer ben met een webshop, wil ik graag de connectie met mijn klanten kort houden. Ook mij overkomt het wel eens dat de betaling van een aantal klanten uitblijft, waardoor ik mijn geld dus niet ontvang. Dat is niet de bedoeling! Maar ik wil er ook niet direct een incassobureau op afsturen. Dat komt wat mij betreft te snel, te agressief over. En hoewel dat wel de beste manier is om klanten te laten betalen, wil ik liever dat mijn klanten mij als een prettige webshop ervaren. Een training debiteurenbeheer volgen was daarom mijn volgende stap. Daar zou ik leren telefonisch contact op te nemen met debiteuren en weten wat te zeggen om hen te forceren te betalen. Het is tegenwoordig erg makkelijk om te zeggen dat bijvoorbeeld de factuur verloren is gegaan of dat de betaling al onderweg is. Daar wilde ik beter mee om kunnen gaan.
incassobureau

Veel geleerd, veel winst

Als het om geld gaat, ben ik nogal lastig in communicatie. Op de een of andere manier is dit toch een beetje een gevoelig onderwerp, ook al heb ik er gewoon recht op! Hoe dan ook, tijdens de training debiteurenbeheer die ik ben gaan volgen, heb ik bijzonder veel geleerd. Ik voel mij een stuk zekerder en de betalingen gaan op deze manier ook prettiger. Dit is echt een aanrader! Hiervoor kun je kijken bij BMK Groep, zij weten er alles van af.

incassobureau