NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Geld lenen zonder gedoe van het BKR

Geld lenen zonder

Geld lenen zonder BKR kan bij minilening erg makkelijk. Het BKR is een afkorting van het Bureau Krediet Registratie. Dit is een bedrijf gevestigd in Tiel. Het is een nederlands kredietregistratiebureau. Dit houd van elk persoon in nederland hun afgesloten kredieten bij in een elektronisch dossier. Dit gaat om kredietcontracten zoals leningen, creditcards en debet faciliteiten op betaalrekeningen. Met een minilening kun je op een simpele manier zonder BKR toestemming dus geld lenen. Het wordt binnen 24 uur gestort. Je hebt dus snel het aangevraagde bedrag op jouw rekening staan, zonder gedoe van het BKR.

Geld lenen zonder BKR is fijn voor consumenten die te maken hebben met een negatieve melding bij het BKR. Dit kan bijvoorbeeld een achterstand zijn met een betaling, maar het kan ook zijn dat je een te hoge roodstand bij je eigen bank hebt. Voor deze mensen is het erg moeilijk om het geld ergens anders te kunnen lenen. Een doorlopend krediet of een persoonlijke lening is eigenlijk onmogelijk met een negatieve registratie. Dus wil je graag geld lenen zonder andere zorgen,kan je het best bij minilening komen. Er is wel zicht op de lening, maar deze zal niet erg hoog zijn. De bedragen gaan tot de €1500. Deze leningen zijn handig als je een onverwachtse hoge uitgave moet gaan doen. Als je salaris nog niet is gestort is zo lening ook handig enz.

Geld lenen zonderDe eisen van het geld lenen

Het bedrag begint vanaf de 100 en gaat tot 1500 euro. Je kunt kiezen in hoeveel dagen je het wilt terug betalen. De looptijd is 15 tot 62 dagen. Je bent er dus ook weer snel vanaf. De voorwaarden zijn dat je minimaal 18 jaar moet zijn en je moet een regelmatig inkomen hebben. Je kunt binnen 5 minuten een aanvraag doen, wordt dit goedgekeurd heb je jouw gewenste bedrag binnen 24 uur op jouw rekening.