NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Gelukkig heeft deze mediation geholpen bij dit arbeidsconflict

Ik heb besloten om dit bericht op mijn blog achter te laten omdat ik met een goede ervaring van iemand bij mij op het werk er achter ben gekomen, dat je uit een erg vervelende situatie op het werk, hier erg goed uit kan komen dankzij, mediation arbeidsconflict.

Gelukkig is de sfeer voor iedereen weer goed

Gelukkig heb ik het zelf erg naar mijn zin op het werk, alleen het conflict tussen directieleden raakte op een gegeven moment iedereen waardoor het werk er flink onder begin te lijden. Deze ongebruikelijke situatie moest natuurlijk zo snel mogelijk worden opgelost. Gelukkig hebben mijn collega’s hulp gevonden bij Master Advice, hier kunnen zij een arbeidsconflict weer in goede banen lijden door te helpen bij de oplossing. Het is een vreemde gewaarwording als je met z’n allen de sfeer proeft van een grote onenigheid van je collega’s. Enfin, door met dit bedrijf in zee te gaan heeft dit alles gezorgd voor een geslaagde missie. Er heeft één collega besloten om een andere functie aan te nemen zodat er weer op een prettige manier kan worden samen gewerkt.