NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Een goede belastingadviseur Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een belastingadviseur Alphen aan den Rijn, zoek dan niet verder. Hier kan ik je het juiste adres geven en dat is bij MC Kuik. Dit kantoor is al meer dan 25 jaar actief en richt zich op zowel particulieren als bedrijven. Als particulier ben ik dan ook heel goed geholpen met mijn boekhouding. Vooral rond de jaarlijkse aangifte van de belasting hebben zij mij heel goed geholpen. Elk jaar was het bij mij hetzelfde verhaal en sliep ik nachten niet omdat mijn belasting ingevuld moest worden. Had ik deze een keer op tijd ingevuld, klopte de bedragen niet.  belastingadviseur Alphen aan den Rijn

Geen ander die aan mijn boekhouding mag komen

Vanaf het moment dat ik de belastingadviseur Alphen aan den Rijn om hulp had gevraagd, heb ik deze niet meer laten gaan. Hoewel ik niet in de buurt van dit bedrijf woon, maakte dat helemaal niet uit. Voor mij was het duidelijk dat ik bij een zeer professioneel bedrijf mijn financiële zaken uit handen had gegeven. Want wat mij niet lukte hadden zij binnen een dag al voor elkaar. Nooit meer zal ik nog een slapeloze nacht hebben wanneer het weer tijd is om de aangifte te verzorgen, daar heb ik nu een goed adres voor.