NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Groot project; www.tdnengineering.nl

Groot project; www.tdnengineering.nl

 toch

Voor een groot project moesten we wel hulp in schakelen, er kwam namelijk detail engineering aan te pas en hier hadden we niet de mankracht voor. We kregen een site door getipt www.tdnengineering.nl, waar de juiste informatie instond over het project. Ik kendewww.tdnengineering.nl al wel via andere projecten en ik wist dat dit een goede samenwerking ging worden. En zo geschiedde, ik ben er ontzettend blij mee want het project liep sneller dan verwacht en we hebben hem zelf succesvoller afgerond dan verwacht. Allemaal dankzij www.tdnengineering.nl, wat ik dan ook graag wil delen met de meeste mensen. De projecten gaan door en over drie maanden is er weer een grootschalig project waar ik aan mee werk. In de tussen tijd heb ik even drie maanden vrij genomen, voor het eerst in vijf jaar. Samen met mijn leidinggevende leek het mij goed om even pauze in te lassen. Ik dender maar door en voor je het weet ligt een burn out om de hoek. Ik vond het in het begin echt enorm wennen, ik begreep gelijk dat mijn leven eigenlijk vooral bestond uit werken en ik nu pas de tijd vond om te ontdekken wat ik naast werken leuk vond. Dit lukt al aardig moet ik zeggen, ik heb vooral leren te ontspannen en ik lees eindelijk weer eens boeken, boeken buiten mijn werk veld om zeg maar. Geweldig om weer even in andere sferen te zitten. Al moet ik zeggen dat ik ook weer ontzettend gemotiveerd ben om straks weer met een frisse start te beginnen.