NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Handelen in binaire opties

Handelen in binaire opties

Mijn vriend handelt in binaire optiesBeleggen-in-binaire-opties, dit gaat hem erg goed af de laatste tijd. Ik zie dat hij er goed in is. Zelf snapte ik niks van binaire opties, maar omdat ik toch nieuwsgierig was geworden, vroeg ik mij af wat het precies was. Binaire opties geeft je eigenlijk de mogelijkheid om te handelen in aandelen, activa, grondstoffen, indexen of valuta paren. Een hele hoop zoals je ziet. Als je de binaire opties en de richting goed voorspeld kan je in een korte tijd veel rendement behalen. Bij een verkeerde voorspelling kan je je inleg verliezen, je moet dus wel een beetje zeker handelen. Binaire opties is best populair de laatste tijd. Ik denk dat het belangrijk is dat je er een beetje feeling mee hebt, zoals mijn vriend, anders zou het denk ik wel mis kunnen lopen. Binaire opties zijn eigenlijk digitale opties en vaak is het alles of niets. Bij mijn vriend is het dus vaak alles. Hij heeft in zeer korte tijd veel geld verdiend. Echt bizar hoe snel dit kan gaan. Nog even en hij kan zijn brood er mee verdienen. Wat denk ik wel goed is, is dat hij toch nog best voorzichtig is. Hij zou dus niet te snel roekeloos maar wat doen en er zit een ingewikkeld, althans voor mij, financieel systeem en instrument achter. Hoeveel je precies verdient met binaire opties is dus afhankelijk van de waarde en de ontwikkeling daarvan van het instrument. De binaire opties staan wel los van het daadwerkelijke product, je krijgt het product niet geleverd of je moet het ook niet zelf leveren, wel krijg je het geldbedrag toe gestort. Je kan meestal kiezen voor een koersstijging of een koersdaling. Mijn vriend is altijd wel sterk geweest op financieel gebied. Hij kan risico’s nemen, maar ze zijn nooit zo groot, we komen er dus altijd sterk uit.