NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Het beste bedrijf voor een Financial Lease

Financial Lease

Als jij ook op zoek bent naar een Financial Lease, dan moet je echt even op de link klikken. Daar vind je namelijk het beste bedrijf, dat ook mij uit de brand heeft geholpen. Je moet er natuurlijk wel zeker van zijn dat je een soort schuld aangaat, maar die betaal je maandelijks af. Voor mij, als startende ondernemer was dit veruit de beste oplossing om snel en gemakkelijk aan een auto te komen. Als consultant moet je vaak de weg op, en het openbaar vervoer is niet altijd even ideaal. Een eigen auto was dus direct een vereiste voor mij, maar de kosten daarvoor kon ik niet dragen. Een vriend vertelde mij over dit bedrijf en zij hebben mijn aanvraag toen direct verwerkt. Er werd duidelijk uit welke auto’s ik kon kiezen met mijn budget en zo had ik in een handomdraai mijn eigen auto! Dit bedrijf werkt alleen met auto’s uit hun eigen voorraad. Zo blijven de kosten laag, omdat er geen partijen tussen zitten.

Financial Lease Voor iedereen een mogelijkheid

Het werd mij direct duidelijk dat dit bedrijf er voor iedereen wil zijn. Of jij nu al jarenlang een grote speler in jouw vakgebied bent, of een startende ondernemer bent. Een auto moet een optie voor iedereen zijn. Financial Lease ZZP heeft daarom geen ingewikkelde procedure en ook nog eens de keuze uit personenauto’s of bedrijfswagens. Als ik opnieuw een overeenkomst voor een auto moet aangaan, had ik opnieuw voor hen gekozen. Wat denken jullie ervan?

Financial Lease