NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Ik ben klant bij Administratiekantoor Amsterdam

bennets logo

Al jaren huur in een administratiekantoor Amsterdam in om mijn financiën te regelen. Ik vind het erg belangrijk om dit te doen, aangezien er zelf geen raad mee weet. De werknemers van administratiekantoor Amsterdam, Bennetts, zijn erg vriendelijke mensen. Ze weten precies wat ze meoten doen en ze leveren altijd en duidelijk en goed overzicht met een goede toelichting. Ik vind dit erg fijn, wanneer ik geen toelichting zou hebben gehad zal ik er niet zo heel erg veel van hebben begrepen.

bennetts

Mijn ervaring

Mijn ervaring met administratie kantoor Bennetts is dus erg positief. Hiervoor had ik een minder fijn contact gehad bij een ander kantoor en ik was daar niet erg blij mee geweest. Het gaat toch om de financiën van jouw bedrijf en daarom is het niet erg fijn als je de persoon waarmee je werkt niet vertrouwt. Ik heb er daarom voor gekozen om dat bedrijf verder niet meer in te huren. Inmiddels bij Bennetts ben ik erg tevreden. Ik ben een echte klant. en ik heb ook het idee dat het werk dat ze voor mij doen serieus genomen wordt. Ik kan Bennetts adminidstratiekantoor in Amsterdam zeker aan iedereen aanbevelen die nog zoekt naar een goed bedrijf om hun administratie door te laten checken. Ze zijn erg goed in hun werk, nemen hun verantwoordelijkheid serieus en zijn ook nog eens onwijs vriendelijk. Ik vind het daarom zeker een aanrader om eens contact op te nemen met Bennetts. Het is echt een top bedrijf!

bennetts 2