NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Ik huurde een onafhankelijk financieel adviseur

financieel advies logo

Al een tijdje geleden hoorde ik voor het eerst over een onafhankelijk financieel adviseur. Toen wist ik nog niet precies wat dit inhield maar ik heb me er in verdiept en uiteindelijk koos ook ik ervoor om een onafhankelijk financieel adviseur in te huren voor mijn financiële keuze. Ik kan niet erg goed met geld om gaan en daarom leek het mij handig om een adviseur die er alles van weet in te huren en deze te gebruiken bij een aantal keuzes.

financieel advies

Altijd handig

Wanneer je zelf niet goed weet hoe je met je geld om moet gaan is het altijd handig om er iemand bij te hebben die hier wel dingen van weet en die je hier een beetje in kan begeleiden. Vaak was ik aan het einde van de maand blut terwijl mijn salaris dan nog moest binnenkomen. Dit waren altijd vervelende dagen aangezien het dan altijd puur improviseren is en dat gaat me niet altijd even goed af. Ik denk dat het een kwestie is van goede adviezen krijgen en deze ten alle tijden zoveel mogelijk proberen op te volgen. Ik vond het in het begin een beetje lastig maar na een tijdje toen ik op verschillende vlakken goede adviezen gekregen had wist ik het een beetje. Inmiddels gaat het met mijn financiële situatie iedere maand een beetje beter. Toch laat ik mijn financieel adviseur nog niet los aangezien ik hem goed kan gebruiken bij verschillende keuzes, en ik het nog wel een beetje makkelijk vind.

financieel advies 2