NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Ik kan de uitgebreide expertise van deze notaris onderschrijven

Ik kan de uitgebreide expertise van deze notaris onderschrijven

Met nieuw leven op komst is het tijd je eigen leven nog eens extra onder de loep te nemen, want wat als je er straks onverhoopt niet meer bent? Zijn je belangen en die van je kind, en overigens andere nabestaanden, dan wel goed behartigd? Nu ik mijn kindje voel bewegen en schoppen, nu ik het leven in me echt begin te voelen, is er een moment gekomen om stil te staan bij juist dat leven en dat van mijzelf. Natuurlijk is het een verschrikkelijke gedachte ooit die verantwoordelijkheid niet meer letterlijk te kunnen dragen voor mijn kind, daarom vind ik het belangrijk aandacht te besteden aan de verantwoordelijkheid die ik bij en ná het leven wel nog kan leveren. Om de zaken zo goed mogelijk op orde te hebben, zocht ik naar een kantoor met uitgebreide expertise om mijn testament voor me op te laten stellen. In mijn vriendengroep ben ik een van de laatsten die een kind krijgt en ik had dus vele opties om rond te vragen naar de ervaringen die andere stellen met hun notaris hadden. Allen hadden op hun beurt destijds ook waarde gehecht aan de uitgebreide expertise van een notaris en ik kreeg meerdere verwijzingen naar verschillende kantoren mee van hen. Uit dat lijstje ben ik zelf eens gaan kijken naar de notaris waar de uitgebreide expertise ook door andere referenties en in andere recensies werd onderschreven. Ik had zelf direct al het beste gevoel bij de Notaris Amsterdam, hier aan de Herengracht. Op mijn verzoek kon ik direct een afspraak maken om op het kantoor langs te komen voor een oriënterend gesprek. Aangezien ik er een bijzonder prettig gevoel bij had, heb ik uiteindelijk ook gekozen voor dit kantoor om er mijn testament op te laten stellen, wat naar volle tevredenheid ook gebeurd is.