NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Inkomstenbelasting Breda, de ideale oplossing.

Jarenlang heb ik altijd mijn belastingen zelf afgehandeld. Totdat ik erachter kwam dat ik waarschijnlijk jarenlang alles verkeerd had ingevuld waardoor ik jaarlijks te weinig terug kreeg. Hier moest met spoed verandering in komen, ben toch geen dief van mijn eigen portemonnee? Via internet kwam ik op de site van inkomstenbelasting Breda terecht. Heb hun de situatie uitgelegd en zij hebben voor mij de inkomstenbelasting van de afgelopen jaren nog eens nagekeken. En inderdaad had ik meerdere fouten gemaakt bij het invullen van mijn inkomstenbelasting waardoor ik te weinig geld had terug gekregen. Gelukkig heeft inkomstenbelasting Breda deze fout van de afgelopen jaren kunnen herstellen en heb ik alsnog een deel van het geld terug gekregen. Ik weet nu wel beter en doe zelf geen moeite meer om de aangifte zelf in te vullen. Tegenwoordig heb ik alles uit handen gegeven en hoef me verder nergens zorgen over te maken. Het enige waar ik me druk over hoef te maken is dat ik de juiste papieren op tijd naar hun toestuur, de rest wordt netjes tot in  de puntjes voor mij geregeld.  Inkomstenbelasting-Breda

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Ik snap zelf nog steeds niet waarom ik niet eerder deze aangifte uit handen heb gegeven. Het geeft me heel veel rust, ik hoef me niet meer druk te maken of ik alles wel goed en op tijd invul. Nee had ik dit jaren eerder geweten dat het laten verzorgen van mijn inkomstenbelasting me zoveel rust geeft, had ik het jaren eerder laten verzorgen.  fish