NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Invoice factoring is erg handig

invoice factoring

Het is niet altijd even makkelijk om alle financiële zaken op een rijtje te hebben als baas van mijn eigen bedrijf. Daarom ben ik van plan om over te stappen op invoice factoring. Doordat ik zelf uit de creatieve sector kom, ben ik vooral erg goed met mijn handen. Toch wou ik een eigen bedrijf oprichten omdat ik graag mijn eigen baas wou zijn. Daar kwam natuurlijk wel wat meer bij kijken dan alleen creatief bezig zijn. Een hele boel gaat mij heel goed af maar toch is het niet altijd even makkelijk. Daar kwam ik een tijdje geleden achter toen ik een factuur had verstuurd naar een klant en hij niet betaalde. Dit had ik nog nooit eerder mee gemaakt. Gelukkig ging het om een klein bedrag maar als het een grote rekening was geweest dan waren de gevolgen misschien niet te overzien.

invoice factoring

Veilig en snel

Omdat ik niet wilde dat dit mij nog een keer overkwam, besloot ik gelijk stappen te ondernemen. Op het internet kwam ik op een site terecht over invoice factoring. Dat houdt in dat ik mijn facturen allemaal naar het bedrijf stuur en zij binnen vierentwintig uur mij dat geld geven. Vervolgens nemen zij de factuur over en sturen die door naar de klant. Doordat ik altijd direct mijn geld krijg heb ik een veel kleiner financieel risico. Dit leek mij een hele veilige en snelle oplossing voor mijn probleem dus ik besloot direct contact met het bedrijf op te nemen. Over een week ga ik langs om de opties te bespreken.

invoice factoring