NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Je auto zonder keuring verkopen kan dus echt

Je auto zonder keuring verkopen, kan dat? Ik kan nu zeggen dat dat zeker wel kan en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Mijn auto moest al een tijdje worden gekeurd, maar nu ik een auto van de zaak rijd, stond deze stil. Dit is natuurlijk zonde en dus wilde ik de auto gaan verkopen. En net als vele met mij wil je natuurlijk niet meer investeren in iets dat je gaat verkopen. Ik kreeg een tip van een collega die zei dat ik eens op de site van directautoverkopen.nl moest gaan kijken en dat deed ik.

 

Alles wordt ter plaatse afgehandeld

Al snel zag ik alle mogelijkheden betreft je auto zonder keuring verkopen, en in de eerste instantie geloofde ik niet dat je dan nog een redelijke prijs voor je auto kunt verwachten. Maar ik besloot het toch eens te proberen. Al snel kon ik een afspraak maken met een van deze mensen die bij mij thuis langs kon komen. Ter plekke is mijn auto getaxeerd en het verhaal over de apk was dan ook totaal niet aan de orde. Ik heb een goede prijs voor mijn auto gekregen en stond opgelucht en ook een beetje vol verbazing de chauffeur al snel weer uit te zwaaien die met mijn auto opgeladen en wel wegreed. De overschrijving en het geld had ik direct in handen. Ik kon mij eerlijk gezegd geen betere en snellere verkoop wensen van mijn auto.