NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Mijn belastingdienst contact heeft mij veel geholpen

belastingtelefoon

Nadat ik een hoop gedoe had gehad met mijn geldzaken, kreeg ik een belastingdienst contact. Hij heeft mij toen elke stap van de weg begeleid zodat alles weer duidelijk zou zijn voor mij, en voor hen natuurlijk ook. Er waren een aantal betalingen heen en weer langs elkaar heen gelopen. Hierdoor raakte ook mijn bak hierbij betrokken. Uiteindelijk was het een compleet zooitje en was het voor niemand meer duidelijk welke betalingen waarheen waren gegaan en wat er nog overgemaakt moest worden. Samen met mijn belastingdienst contact hebben wij de administratie naast elkaar gelegd en vergeleken. Inmiddels is alles weer bij en is er niets meer aan de hand! Het is erg fijn dat ik zo secuur en persoonlijk ben geholpen.

 

belastingtelefoon

Hulp nodig?

Heb jij ook hulp nodig van dit bedrijf? Dan zijn er twee dingen die jij kunt doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen met de belastingtelefoon te bellen. Zo kun jij al jouw vragen stellen en heb jij ook direct antwoord. Een andere manier is online op de website te kijken. Daar staan vaak ook veel gestelde vragen. Ook kun jij daar inloggen en jouw eigen situatie nog eens goed bekijken. Zelf vind ik de toeslagen tool erg handig. Daarmee kun jij berekenen of jij recht hebt op toeslagen en hoeveel dat kan zijn. Daar kunnen geen rechten aan worden ontleend, maar bijna altijd klopt de informatie die de belastingdienst jou geeft! Ik ben erg tevreden over deze zaken in ieder geval. Wat denken jullie ervan?

 

belastingtelefoon