NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Naar een administratiekantoor in Rotterdam

Onlangs ben ik naar administratiekantoor Rotterdam geweest voor mijn financiële boekhouding. Als zzp’er komt er namelijk echt veel op mij af. Naast mijn werk, moet ook de boekhouding worden gedaan. Dit is voor mij echt een tijdrovende klus en het is ook niet echt mijn vakgebied. Dit wilde ik dan ook heel graag overdragen aan een bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Via de welbekende zoekmachine ben ik naar een onderneming gaan zoeken. Het bedrijf waar wij op uitkwamen heet: GD Finance. Dit bedrijf heeft een brede expertise op het gebied van financiën. 

Administratiekantoor Rotterdam

Goede boekhouder in dienst

Sinds deze boekhouder mijn financiën verzorgt, zijn mijn zaken helemaal op orde. De adviseur verzorgt nu een aantal dingen voor mij. Hierbij kan jij denken aan:

  • Het verwerken van uw financiële administratie
  • Het opstellen van jaarrapporten
  • Het verzorgen van uw facturatie middels een online module
  • Het indienen van uw belastingaangifte(s)

Het is fijn om mij nu als zzp’er volledig op mijn eigen werk te richten en dat er geen stress is op het gebied van financiële zaken. Dit bedrijf doet ook nog eens zaken voor een betaalbaar tarief. Zoek jij ook een goed administratiekantoor in Rotterdam? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden.