NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Naar de belastingadviseur in Lelystad

Voor mijn belastingaanvragen en alles wat daar mee te maken heeft, ga ik altijd naar belastingadviseur Lelystad. Dit bedrijf heeft de naam AKB Administraties en is een hele goede. Mijn papierwerk gaat dan ook nergens anders meer naartoe dan naar deze onderneming. Zij regelen zelfs de BTW aanvragen, ik kan gewoon bezig zijn met mijn bedrijfje en heb geen omkijken meer naar mijn administratie en de nodige aanvragen. Zo regelt dit bedrijf ook mijn privé aanvragen. Heel fijn dat alles onder een dak wordt geregeld voor mij.

Belastingadviseur Lelystad

Een echte aanrader

Omdat ik zo enthousiast ben over deze belastingadviseur in Lelystad, moest deze wel op deze blog komen. De medewerkers die hier werken zijn allemaal even aardig. Zo heb ik dan wel een vaste medewerker voor mijn administratie maar spreek en zie de andere ook wel eens. Als ik een vraag heb over mijn administratie of ik wil iets nagekeken hebben, dan krijg ik altijd snel een antwoord en gaan zij er meteen achteraan. Zo worden mijn aanvragen altijd ruim op tijd gedaan en heb ik nergens omkijken na. Daarom raad ik ieder ander onderneming AKB Administraties aan. Kijk voor meer informatie op de website van dit bedrijf.