NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Onderneem actie als je het niet meer ziet

Schuldhulpverlening

Niet iedereen is even sterk als het gaat om het huishoudboekje op orde te houden, te weinig kennis of te veel problemen kunnen hier de oorzaak van zijn. Voor je het weet is het niet duidelijk meer wat er nu van je rekening afgaat of bijkomt. Deco is een financieel adviesbureau wat gespecialiseerd is in onder andere hulp bij schuldhulpverlening. Zij helpen je eventueel indien dit nodig is om het hele traject op te zetten, ben je nog niet zo ver dan kunnen zij je financiële situatie bekijken en raad geven.

Schuldhulpverlening

Professionele hulp

Wil je gebruik maken van schuldhulpverlening dan verwacht je dat je geholpen wordt door een professioneel team van mensen. Specialisten worden speciaal voor je situatie uitgezocht, deze begeleiden je het hele traject. Als het nodig is dat de specialisten je budget moeten beheren dan doen zij dat ook. In veel gevallen moet er onderhandelt en overlegd worden met de schuldeisers, ook dit doen de specialisten voor je om voor beide partijen een zo gunstig mogelijk resultaat te hebben. Natuurlijk wil je na bepaalde tijd weer schuldenvrij zijn.

Schuldhulpverlening

Snel handelen voorkomt nog meer problemen

Het aanvragen van schuldhulpverlening doe je niet voor niets, ben je met het traject begonnen dan wil je natuurlijk dat alles een beetje snel verloopt. Deurwaarders aan de deur van een schuldeiser is nooit fijn, de specialisten van Deco handelen snel. Zodra bekend is dat je het traject in gaat worden alle schuldeisers direct ingelicht over de samenwerking. Omdat er ervaren mensen mee bezig zijn weten de schuldeisers dat er serieus werk van wordt gemaakt.