NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Online kunst bestellen

Je kunt online Kunst bestellen bij artihove.nl. Wij hebben een uitgebreide collectie met betaalbare kunst. Zo verkopen wij betaalbare kunst zodat iedereen het creatieve brein kan laten prikkelen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld mooie beelden te kopen voor in de kast. Maar je kunt hier ook iedereen naar laten kijken door ze in het kozijn of op de vensterbank te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen kunstwerk te laten maken. En je hebt keuze uit een grote collectie met zowel kleine als grote beelden. Veelal verkopen wij ze als cadeau voor iemand die afscheid neemt of gaat trouwen. Maar ook verkopen we ze aan mensen die een moderne tuin willen creëren. Vaak wordt er dan voor brons gekozen i.p.v. zilver. Dit komt omdat het onderhoud wat minder is en dus beter bij te houden is.

Het perfecte geschenk voor je collega’s

Neem eens een kijkje op de pagina cadeau geschenk collega bij arthove.nl. Hier vind je de meest persoonlijke en originele cadeaus voor bijvoorbeeld het afscheid van een collega. Maar je kunt dit natuurlijk ook kopen omdat een collega zoveel jaar bij een bedrijf werkt. Het zijn betaalbare voorwerpen die je dus ook zomaar kan geven. Alleen geef je er natuurlijk wel je persoonlijke twist aan. Zo laat je een collega weten dat zijn of haar inzet ook gewaardeerd wordt. Deze collega zal nog vaak aan je terugdenken als het om een afscheid gaat. Dit komt omdat jou kunstwerk in huis of tuin staat en ze dit dus heel vaak tegenkomen. Het geeft dan ook positief gevoel aan je collega en aan jou. Maar ook kun je hiermee je zelf verwennen. Dat mag namelijk ook wel eens een keer gebeuren.

Unieke bronzen beelden

In de bronzen beelden shop vind je een unieke collectie aan beelden. ER zijn veel grote beelden die als eyecatcher in de tuin gebruikt kunnen worden. Maar ook kun je ervoor kiezen om deze beelden in een hal of ontvangstruimte te plaatsen. Daar komen ze vaak het beste tot zijn recht. Maar er zijn ook kleinere varianten. Deze kan je weer op tafel plaatsen zodat ze lekker worden bewonderd. Maar het is ook mogelijk om deze letterlijk in de tuin te plaatsen. Zo fleuren ze samen met de bloemen jouw tuin op. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een beeld te laten maken. Dan is het echt precies wat jij zocht! En bovendien kan dit tegen een scherpe prijs geregeld worden. Kijk alvast ter inspiratie in de webshop voor ideeën.

De beste urnen van Nederland

Een kleine urn is vaak een aandenken aan een dierbaren of familie die onlangs overleden is. Wij willen deze pijn verzachten en hebben dus diverse prachtige modellen voor je ontworpen. Zo kun je op een positieve manier terugdenken aan degene die is heengegaan. Ook staat het mooi in de kast of op de tafel waar je deze plaatst. Zo heb je een eervol en gedenkwaardig object die jou doet denken aan de dierbaren of familie.