NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Schuldhulp voor bedrijven in en rondom Hengelo

Niet alle bedrijven in Hengelo ontkomen aan schuldhulp. Je kunt de financiën heel goed op orde hebben, maar wanneer je één klein dingetje over het hoofd ziet kan er toch een schuld ontstaan. Of je bent een lange tijd heel laks geweest in het betalen van rekeningen en laat ze rond slingeren. Bij de laatste situatie is het hebben van schulden bijna vanzelfsprekend. Ongeacht de situatie is het voor bedrijven in Hengelo mogelijk om schuldhulp te krijgen.

Wat is schuldhulp?

Wanneer je bedrijf in de schulden terecht komt en zelf de problemen niet meer kan oplossen, is het mogelijk om een organisatie in te schakelen die jou helpt om uit de schulden te komen. Één van deze organisaties is Oxyz. Zij hebben als doel om jou en je bedrijf te ondersteunen bij het betalen van de rekeningen die nog openstaan. Daarnaast willen ze ervoor zorgen dat jij en je werknemers weer met positieve energie aan het werk kunnen gaan. 

Niet alleen bedrijven

Oxyz is een organisatie dat niet alleen helpt bij de schulden binnen een bedrijf. Zij bieden ook hulp aan wanneer er geld problemen zijn in de privé situatie. Zij lossen de problemen op door vooruit te kijken en zo min mogelijk naar wat er is geweest. Door vooruit te kijken willen ze een positieve sfeer creëren waardoor je niet langer hoeft terug te denken aan de tijd waarin jouw privé situatie of bedrijf in de schulden zat.