NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Bij Vatrepinfo terecht voor mijn vraagstukken

header_fv_btw

logo_website_zs2De laatste tijd gaat het heel erg goed met het bedrijf dat ik samen run met mijn broer. Er zijn een aantal dingen die in de toekomst gaan gebeuren en daarvoor moeten wij eerst het een en ander regelen. Wij willen immers allebei dat het bedrijf blijft groeien en wij doen er alles aan om dit te realiseren. Bij de plannen voor de toekomst hoort het onderwerp import en export, omdat dit met het buitenland te maken heeft wordt alles een stuk complexer voor ons.

Goede informatie

Wij wisten allebei niet zo goed wat ons te wachten stond en waar wij rekening mee moesten houden. Uiteindelijk hebben mijn broer en ik na een grote vergadering besloten om een lijst met vragen en risico’s op te stellen. De vragen wilden wij beantwoord hebben. Voor de risico’s was het belangrijk dat deze zo beperkt mogelijk gehouden werden en daarom hebben wij een bedrijf ingeschakeld dat gespecialiseerd is in dit soort vraagstukken.

icon_logo_smallDoor ons netwerk waren wij terecht gekomen bij Vatrepinfo. Het bedrijf Vatrepinfo kon volgens betrouwbare bronnen ons helpen aan de goede informatie. Ook kon het bedrijf ons assisteren met het opzetten van plannen om risico’s te minimaliseren.

Tijdens de eerste afspraak met het bedrijf hebben wij gekeken of Vatrepinfo over voldoende kennis bezit over de branche waarin wij werkzaam zijn. Toen bleek dat alles helemaal goed was hebben wij ervoor gekozen om met Vatrepinfo samen te gaan werken, zodat wij voldoende informatie hebben over het fiscale gedeelte van de toekomstplannen.