NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Wat voor informatie krijg je bij een kentekencheck?

Wanneer je een kentekencheck gaat laten doen kom je achter allerlei gegevens die geregistreerd staan onder het kentekennummer dat geregistreerd staat bij de RDW, ook wel Rijksdienst van het Wegverkeer. De informatie die je krijgt bij een kentekencheck zorgen ervoor dat je een miskoop kan voorkomen. Ook wanneer je het voertuig wilt verkopen, kan de kentekencheck erg handig zijn. Om zo een kentekencheck te laten doen, kan je gaan naar Kentekencheckgratis.nl.

Wat staat bij een kentekencheck?

Een kentekencheck beschikt over allerlei informatie die je kan vinden over een voertuig. Je vindt dus de nodige informatie van het voertuig. Alleen kun je geen informatie verschaffen van de eigenaar van het voertuig, dit vanwege de privacy.

Informatie bij een kentekencheck

Bij een kentekencheck kun je gegevens van de volgende aspecten krijgen: het model van het voertuig, type voertuig, merk, wat voor soort het voertuig is, een aanduiding van de aanschafprijs, veekering, kleur en uitvoering van het voertuig, CO2-uitstoot, informatie over de motor, aantal zitplaatsen, onderhoudshistorie, aantal eigenaren etc…

Door deze informatie te gebruiken weet je dan dat je niet teveel betaald voor een tweedehandse auto, ook kom je te weten als de auto gestolen is of niet. Kentekencheckgratis.nl geeft jou de mogelijkheid om gratis jouw kentekencheck te laten uitvoeren. De website is namelijk erkend door de RDW, waardoor zij dan ook beschikken over betrouwbare informatie. Alle kentekennummers die bij de RDW geregistreerd zijn, staan dus ook bij kentekencheckgratis.nl.