NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Zeer betaalbare mogelijkheden bij www.colorbc.nl

Zeer betaalbare mogelijkheden bij www.colorbc.nl

ColorBC logo
Een jaar heb ik het uiteindelijk uitgehouden om te werken vanuit huis. Wat een omschakeling het was toen ik eindelijk een kantoor kon huren via www.colorbc.nl, maar wel echt een heel fijne omschakeling overigens. Ik had er een tijd tegenaan zitten hikken, aangezien ik het werken vanuit huis ook beu was, maar het is uiteindelijk een vriend geweest die me op de website www.colorbc.nl wees en me allerlei verhalen vertelde die me enthousiast maakten het eens in levenden lijve te komen aanschouwen. Die vriend heeft ook een eenmanszaak en werd er veel eerder dan ik echt gek van altijd maar die discipline uit jezelf te moeten halen en dat je altijd maar geen onderscheid tussen werk en thuis hebt, dat de dingen in elkaar over beginnen te lopen. Wat voor mijzelf overigens het grootste struikelblok was, was dat ik de sociale interactie met collega’s miste. Collega’s heb ik bij www.colorbc.nl overigens nog steeds niet, maar er is wel wat veranderd natuurlijk, want hier in het pand is de levendigheid iets vanzelfsprekends. Het is wel echt verrijkend dat te merken hier, dat het automatisch gaat en dat je ook echt merkt dat je er op een positieve manier door beïnvloed wordt. Het helpt je die motivatie vast te houden, in elk geval doet het dat voor mij! Ik kan het iedereen aanraden, iedereen die voorheen aan huis werkte zou er in elk geval bij gebaat kunnen zijn om eens te kijken naar de andere, zeer betaalbare, mogelijkheden die er nog zijn!