NICANET FINANCIËN

Voor dummies en chronische uitstellers

Zorgplicht accountant

Zorgplicht accountant

De zorgplicht accountant kan een hele belangrijke rol in jouw leven zijn. Vooral wanneer jij ervan uit bent gegaan om bepaalde aankopen te gaan doen. Aankopen die door de boekhouder helemaal zijn berekend en de uitkomst hebben gegeven dat jouw financiële situatie er goed voor staat. Wanneer er in de loop van de tijd problemen ontstaan, doordat deze aankoop helemaal niet door had kunnen gaan is dat erg lastig. Het is dan de taak van de accountant om uit te zoeken wat er fout is gegaan en belangrijker, wie deze fout heeft gedaan.

Zorgplicht accountant

Goed geholpen door de zorgplicht accountant

Doordat onze boekhouder is destijds een verkeerde uitslag aan ons had gegeven, zijn wij in de problemen gekomen. Wij gingen er altijd vanuit dat onze medewerker alles wel onder controle had en wist waar hij mee bezig was. Helaas leek dat in de praktijk heel anders en daarom zij wij in de problemen terecht gekomen. Gelukkig hebben wij de hulp van de Zorgplicht advocaten in kunnen schakelen en zij hebben er alles aan gedaan om ons in het gelijk te stellen.

Inmiddels hebben wij dit financiële plaatje achter de rug en hoeven wij ons geen zorgen meer te maken. Financieel is alles opgelost en daar zijn wij heel erg tevreden over. Zonder de hulp van de accountant was ons dat zeker niet gelukt.